Oplev Tour de France i al sin pragt

Tour de France er mere end bare et cykelløb. Det er en hel kultur, der udfolder sig på vejene gennem Frankrig. Som tilskuer får man et unikt indblik i løbets indre mekanikker. Man kan følge rytterne tæt på, når de kæmper sig op ad de stejle bakker, og opleve den elektriske stemning, når de passerer igennem de små landsbyer. Derudover kan man få et glimt af teamenes strategier og logistik, der ligger bag kulisserne. Hver etape byder på spændende duel mellem de forskellige ryttere og hold, hvor man som tilskuer bliver en del af den dramatiske begivenhed. Uanset om man er cykelfan eller ej, er Tour de France en oplevelse, der sætter sig fast i erindringen.

Få adgang til eksklusive videoer og billeder

Med Tour de France websiden får du adgang til et hav af eksklusive videoer og billeder, der giver dig et indblik i cykelfestens storslåede stemning og dramatik. Her kan du se højdepunkter fra tidligere etaper, interviews med ryttere og baggrundshistorier, der løfter sløret for det intense løb. Besøg Tour de France websiden og oplev løbet på nærmeste hold.

Følg dine yndlingsryttere tæt på

Oplev dine yndlingsryttere på tæt hold under Tour de France. Følg dem gennem de dramatiske etaper og se deres anstrengelser på nærmeste hold. Oplev stemningen i feltet, når rytterne kæmper sig op ad de stejle stigninger. Mærk den elektriske stemning, når de dundrer afsted mod målstregen. Få et unikt indblik i rytterne og deres teams, når du kommer helt tæt på dem under løbet.

Interaktive kort giver overblik over etaperne

De interaktive kort over Tour de France-etaperne giver dig et detaljeret overblik over ruten og terrænet. Du kan zoome ind og ud, se højdeprofiler og få information om de enkelte etaper. Kortene er et uvurderligt værktøj, hvis du vil planlægge din tur til Tour de France og få mest muligt ud af oplevelsen. Med de interaktive kort kan du nemt følge med i løbet og se, hvor rytterne befinder sig på ethvert tidspunkt. De giver dig et klart billede af udfordringerne, som rytterne skal overkomme undervejs.

Få de seneste nyheder og resultater i realtid

Følg Tour de France løbende med de seneste nyheder og resultater direkte fra løbet. Få opdateringer på etapernes udvikling, stillingen i klassementet og de vigtigste begivenheder undervejs. Følg med i spændingen og dramaet, når de professionelle ryttere kæmper om at vinde etaper og den prestigefyldte samlede sejr. Få de nyeste informationer på din smartphone eller computer, så du aldrig går glip af de vigtigste hændelser i dette ikoniske cykelløb.

Deltag i spændende konkurrencer og vind præmier

Udover at følge løbet på sidelinjen, har Tour de France også en række spændende konkurrencer, hvor du kan vinde fantastiske præmier. Deltag i vores store konkurrence, hvor du kan vinde en tur for to personer til næste års Tour de France. Svare på et par sjove spørgsmål om cykelløbet, og du er med i lodtrækningen om denne fantastiske præmie. Der er også mulighed for at vinde Tour de France-merchandise som cykeltøj, drikkedunke og andre spændende ting. Så sørg for at deltage i vores konkurrencer og vær med i kampen om de attraktive præmier.

Lær om Tour de France-historiens højdepunkter

Tour de France er et af verdens mest ikoniske cykelløb med en lang og spændende historie. Gennem årene har løbet været vidne til mange dramatiske øjeblikke og banebrydende præstationer. Nogle af de mest mindeværdige højdepunkter inkluderer Eddy Merckx’ dominerende sejre i 1960’erne og 1970’erne, hvor han vandt løbet fem gange. Ligeledes var Greg LeMonds sejr i 1986, hvor han overhentede franskmanden Bernard Hinault på de sidste meter, et af de mest dramatiske øjeblikke i løbets historie. I nyere tid har vi set Froomes og Pogacars suveræne præstationer, som har cementeret deres plads i Tour de France-annalerne.

Planlæg din rejse til et af etapemålene

Når du planlægger din rejse til et af etapemålene under Tour de France, er der nogle vigtige ting at have i mente. Først og fremmest er det vigtigt at booke indkvartering i god tid, da der er stor efterspørgsel i løbet af løbet. Det kan være en god idé at overveje at bo uden for selve målbyen, hvor priserne ofte er lavere. Derudover er det en god ide at undersøge transportmulighederne til og fra målområdet, så du kan planlægge din ankomst og afrejse effektivt. Husk også at pakke det rigtige tøj og udstyr, så du kan nyde oplevelsen fuldt ud, uanset om det er solskin eller regnvejr. Med lidt forudplanlægning kan du sikre dig en uforglemmelig tur til et af de ikoniske etapemål under Tour de France.

Bliv klogere på cykelsporten og dens traditioner

Cykelsporten har en rig historie og mange traditioner, som giver Tour de France sin særlige charme. Løbet har rødder helt tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede, hvor det første Tour de France blev afholdt i 1903. Gennem årene har løbet udviklet sig til at være et af verdens mest prestigefyldte sportsbegivenheder, med en unik blanding af fysisk udholdenhed, taktisk snilde og holdånd. Nogle af de mest ikoniske traditioner tæller den gule førertrøje, som bæres af løbets førende rytter, samt de forskellige pointkonkurrencer, der giver ekstra spænding undervejs. At opleve Tour de France live er en unik mulighed for at blive klogere på denne fascinerende sport og dens mange traditioner.

Opdag de smukke landskaber langs ruten

Tour de France ruten snor sig gennem nogle af de mest spektakulære landskaber i Frankrig. Cyklisterne kører forbi maleriske landsbyer, imponerende bjerge og grønne dale, som giver tilskuerne en unik mulighed for at opleve Frankrigs naturskønhed. Fra de karakteristiske vinmarker i Bordeaux til de dramatiske klipper ved Middelhavet, er ruten et sandt panorama over Frankrigs mangfoldige geografi. Uanset om du er til bjerglandskaber, kyststrækninger eller vinidyl, vil du finde noget at beundre langs Tour de France ruten.